Poštovani roditelji,

prema naputku Zavoda za javno zdravstvo, ponovo Vas molimo da se pridržavate ovih uputa:

U vrtić ne smije ući nitko tko ima najmanje jedan simptom infekcije dišnog sustava (povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, grlobolju, curenje iz nosa, kratki dah). Ovo se odnosi na osoblje vrtića, djecu i osobe koje ih dovode i odvode iz vrtića.

Nakon preboljenja svake bolesti dijete se može vratiti u vrtić ISKLJUČIVO uz predočenje liječničke potvrde.

U slučaju da će dijete biti odsutno (putovanje, boravak u kući u vrijeme praznika ili bilo koji drugi razlog, osim bolesti) obavezno o tome obavijestite odgajatelja. Svaki izostanak djeteta više od dva dana koji nije najavljen odgajatelju tretiramo kao bolest i dužni ste donijeti liječničku potvrdu. Bez liječničke potvrde nećemo moći primiti dijete u skupinu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Poštovani roditelji,

u razdoblju od 12. travnja do 23. travnja 2021. godine zaprimat ćemo Zahtjev za nastavak pohađanja  DV "Morska vila" u ped. godini 2021./2022. za svu djecu s područja Grada Nina koja su već upisana u DV "Morska vila" Nin. Obrazac Zahtjeva za nastavak pohađanja možete preuzeti na web stranici vrtića ili na ulazu u vrtić. Ispunjen i potpisan obrazac šalje se na e-mail adresu vrtića- Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predaje osobno na ulazu u vrtić (zbog epidemiološke situacije roditelji/skrbnici ne ulaze u vrtić).

Dječji vrtić neće produljiti ugovor s roditeljima čije je dijete pohađalo vrtić u prethodnoj pedagoškoj godini, a nisu podmirili dugovanje za korištenje usluga vrtića.

Poštovani roditelji,

s obzirom na pojavu nekoliko slučajeva ušiju u našem vrtiću, ovim putem Vam donosimo nekoliko informacija vezanih uz liječenje i sprečavanje širenja ušljivosti.

LETAK