Poštovani roditelji,

Dječji vrtić „Morska vila“ dobitnik je bespovratnih sredstva u okviru Poziva “Nastavak unaprjeđenja usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja obrazovanja” sufinanciranih iz Europskog socijalnog fonda.

Ovim projektom planira se financiranje produljenja programa i rada Vrtića.

U matičnom objektu u Ninu planira se produljiti radno vrijeme, do 18:30 sati. Važno je napomenuti da dijete ne može, sukladno Obiteljskom zakonu i Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju, u Vrtiću boraviti duže od 10 sati. Ovo produljenje odnosi se na roditelji koji rade u smjenama ili u popodnevnim satima, te je potrebno donijeti potvrdu poslodavca o istom. Molimo zainteresirane roditelje da ispune i potpišu IZJAVU O POTREBI BORAVKA DJETETA U POPODNEVNOM PROGRAMU DJEČJEG VRTIĆA „MORSKA VILA“ NIN te s odgovarajućim dokazima (potvrda poslodavca) osobno donesu u Vrtić do 31.12.2021., do 12:00 sati. Potrebno je najmanje 10 djece kako bi projekt bio opravdan.

U Područnom objektu u Poljica Brigu planira se produljenje programa i rada Vrtića. Umjesto dosadašnjeg kraćeg trosatnog programa, planira se uvođenje 9-satnog redovitog programa, koji uključuje sva 4 obroka, ZA DJECU OD TRI GODINE DO POLASKA U ŠKOLU, te bi radno vrijeme Područnog objekta vrtića bilo od 7:00 do 16:00. Molimo zainteresirane roditelje da ispune i potpišu PRIVOLU RODITELJA ZA POHAĐANJE 9-SATNOG PROGRAMA DV „MORSKA VILA“ U PODRUČNOM OBJEKTU U POLJICA BRIGU te osobno donesu u matični objekt vrtića u Ninu, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 5, 23232 Nin, do 31.12.2021., do 12:00 sati. Potrebno je najmanje 8 djece kako bi projekt bio opravdan.