Poštovani roditelji novoupisane djece!

U ponedjeljak i utorak (6. i 7. 7.2020.) održat će se inicijalni razgovori. Cilj inicijalnog razgovora je upoznavanje psihofizičkog razvoja djeteta na temelju procjena roditelja i priložene dokumentacije, kako bi se pronašao primjereni oblik uključivanja djeteta u predškolsku ustanovu. Također, na inicijalnom razgovoru stručni suradnik upoznaje roditelje s načinom rada ustanove, potrebnom dokumentacijom te s pravima i obvezama roditelja i pravima i obvezama Ustanove. Na inicijalni razgovor može doći jedan roditelj i dijete!

Na inicijalnom razgovoru:
• inicijalni razgovor roditelj obavlja s članom stručne službe vrtića
• na inicijalnom razgovoru prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama, uvjetima u kojima živi i nekim drugim specifičnostima
• na inicijalnom razgovoru dogovoriti će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagođavanja djeteta
• na inicijalnom razgovoru roditelj može postaviti sva pitanja koja želi i dobiti sve informacije koja ga zanimaju
• na inicijalni razgovor roditelj treba donijeti svu medicinsku dokumentaciju za dijete s određenim posebnim potrebama ( npr. alergije, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl.)

RODITELJ SVOJIM POTPISOM JAMČI ISTINITOST PODATAKA. U SLUČAJU NEISTINITOG ODGOVARANJA VRTIĆ ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE UGOVORA.


O rasporedu inicijalnih razgovora roditelji će biti obaviješteni telefonskim putem.