Poštovani roditelji,

s obzirom da su za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove još uvijek na snazi UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19, od 29. travnja 2020., dječji vrtić "Morska vila" dužan je svoj rad uskladiti s preporukama i napucima HZJZ.

Dakle, i dalje će se u odgojno obrazovne skupine primati maksimalno 9 djece, te se nakon formiranja skupine, u istu idućih 2 tjedna ne mogu primiti nova djeca. Primopredaja djece vršit će se i dalje na ulazu u Vrtić, a u vrtiću će se svakodnevno provoditi sve mjere zaštite, pridržavanje fizičke distance koliko je to moguće, pojačana dezinfekcija igračaka, prostora.

Roditelji čija će djeca pohađati vrtić u navedenom periodu, dužni su potpisati IZJAVU, koju mogu preuzeti na web stranici Vrtića ili na ulazu u vrtić. Molimo roditelje da boravak djece u vrtiću prijave matičnim odgajateljima do četvrtka, 21. 5., kako bi pravovremeno formirali skupine i organizirali rad Vrtića.

Ukoliko Nacionalni stožer i HZJZ otpuste ili promjene navedene mjere, o promjeni u organizaciji rada ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.